Golfpark De Bonte Bij

Golf is leuk. Met elkaar naar buiten: gezelligheid, plezier en beweging. Golf is een fantastische sport om samen te beleven. Jong en oud, met en zonder talent: iedereen kan meedoen! En zeker op Golfpark de Bonte Bij waar gezelligheid en goed golf hand in hand gaan.

Avonden open 

Om toch te kunnen oefenen als ‘de klok op wintertijd staat’ zijn we op dinsdag- en donderdagavond open! De drivingrange, de oefenbunker en de oefengreen zijn verlicht. Op de range klinkt een gezellig muziekje en er kan een drankje/hapje worden besteld. Dit doen we zolang de klok op wintertijd staat: kom gezellig meedoen!
En als je met lichtgevende ballen speelt en een lampje mee de baan in neemt kun je zelfs een rondje lopen.

Golfclinic 19 april 

Woensdag 19 april organiseren we een golfclinic voor mensen met een fysieke beperking. Golf behoort ook tot de mogelijkheden als je een ledemaat mist, of ms, Parkinson of niet aangeboren hersenletsel hebt!
Meer info, klik hier.

-Ken je iemand voor wie dit leuk kan zijn? Geef het door!

-Zou jij ons willen helpen als begeleider tijdens les en op de baan? Laat het weten!

Drive-in 

Vanaf 4 april gaan we op de dinsdagavonden weer de bekende gezellige inloopwedstrijden organiseren. Iedereen met minimaal hcp. 54 kan deelnemen aan deze non-qualifying wedstrijd. Voor iedereen: binnenlopen om in te schrijven vanaf 18:00 uur.

Speel mee op weg naar de Matchplay Kampioenschappen

In 2023 zijn er verschillende categorieën:

-Dames spelen met 50% handicap verrekening tegen elkaar.

-Heren playing hcp 10 en lager spelen zonder handicap verrekening.

-Heren playing hcp 11 en hoger spelen met 50% handicap verrekening.

Er worden poules gevormd aan de hand van het aantal deelnemers. De poulewedstrijden worden gespeeld in april, mei en juni. Starttijden voor 18 holes mogen een week van tevoren worden gereserveerd. Dit jaar is er geen openingswedstrijd.

In juli en augustus worden de wedstrijden van de vervolgronde gespeeld. Volgens een afvalsysteem zullen de finalekandidaten bekend worden. In september volgen de finale wedstrijden. Spannend!!!

Lid worden van onze gevarieerde 9 holes baan of van de uitgebreide oefenfaciliteiten? Zie ‘lidmaatschap’ of bel 0413 25 77 01 en vraag naar de mogelijkheden!

Heb je nog vragen? Ons team staat voor je klaar!

Golfreis Spanje

Je kunt je nog inschrijven voor onze golfreis in oktober. Let op, ‘vroegboekers’ reizen goedkoper! Ontvang je graag informatie over deze reis: neem contact met ons op. info@golfparkdebontebij.nl

Waarom we soms wintergreens hebben

 

 

Golfpark De Bonte Bij

Het golfpark bestaat uit negen holes, variërend in lengte van 70 tot 170 meter. Uitdagend voor zowel ervaren golfers als starters! 

 

Geniet nog even na

Lekker even nagenieten op ons prachtig overdekte terras, in het zonnetje of in het clubhuis!

Golf & gezelligheid!

Kennismaking golfclinic Uden

 

Kennismakingsles

Ontdek deze uitdagende sport.
Op zondagmiddagen organiseren wij een gezellige kennismakingsles: doe ook eens mee! Van 13.30 uur tot 15.00 uur.

© Copyright golfpark De Bonte Bij | Kwaaijongens, rebels in oplossingen