ACTUEEL

Bij bijzondere weersomstandigheden vind je hier informatie over de status van de golfbaan. Neem eventueel contact op met 0413-257701.

Dinsdagavond en donderdagavond zijn we open!

De wintertijd is ingegaan, de dagen worden rap korter. Golfpark De Bonte Bij opent met veel plezier op dinsdag en donderdag avond de deuren. De driving range, de oefenbunker en de oefengreen zijn verlicht!

We maken het extra gezellig met een muziekje en door het serveren van een hapje en drankje op de range. Kom ook gezellig oefenen!

Wij hebben een leuke (bij)baan voor een:

Gastvrije horeca medewerker m/v/x

Enthousiaste kracht voor bar en bediening; vanaf 16 jaar

Meer uitleg vind je op de website bij: vacatures

Meteor Golf

Binnenkort meer informatie over voordelen voor onze leden bij aankopen in de shop van Mike Moriarty.

Doe je al mee?
Kijk eens op onze kalender!

Ben je benieuwd welke gezellige en sportieve evenementen er dit jaar georganiseerd worden, bekijk dan eens de kalender.

World handicap systeem registratie via De Bonte Bij

Alle leden van ons golfpark, die aan (club)wedstrijden willen deelnemen, dienen zich aan te sluiten bij het NGF-handicapregistratiesysteem via De Bonte Bij. Er zijn diverse mogelijkheden voor de registratie van Handicap 54 (het oude GVB), jouw handicap en voor het deelnemen aan wedstrijden op golfpark De Bonte Bij. Lees hier in het overzicht wat het nieuwe WHS voor jou als lid van De Bonte Bij betekent.

Ook wanneer je geen gebruik gaat maken van de WHS-registratie dan ook dit graag doorgeven via de website. Op deze manier blijven we goed op de hoogte.

Nieuwsbrief 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Via deze link kom je bij de nieuwsbrief

Ledenvoordeel

Wij zijn bijzonder blij met jou als lid van Golfpark De Bonte Bij. Op vertoon van de lidmaatschap-pas krijg je bij verschillende golfbanen mooie kortingen.

© Copyright golfpark De Bonte Bij | Kwaaijongens, rebels in oplossingen