Golfpark De Bonte Bij 

De golfbaan is NGF qualifying vanaf handicap 54 t/m 0. Met onze oefenmogelijkheden is het park altijd een uitdaging, voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer.

Overweegt u om lid te worden van onze gevarieerde 9 holes baan of van de uitgebreide oefenfaciliteiten? Bel en vraag naar onze mogelijkheden!

  • Hole 1

  • Hole 2

    golf in uden
  • Hole 3

  • Hole 4

  • Hole 5

  • Hole 7

  • Hole 8

  • Hole 9

Bekijk de holes

Wilt u weten wat u te wachten staat op het golfpark? Hier geven wij alvast een impressie van de holes. Ga met de muis over de foto voor meer informatie over de hole.

Plattegrond

Hole 1 119 meter

Is een leuke openings hole waarbij een misser aan de linkerkant i.v.m. het bos vermeden dient te worden. Een bunker voor de green wacht op missers aan de rechterkant.

Hole 2 73 meter

Is niet lang, maar vergis u niet.
De green is rondom beschermd met diepe bunkers.

“Klein Bedaf”

Hole 3 132 meter

Mag niet links gemist worden. Vanaf de tee gezien staat u rechtdoor gericht op het water. Het is dus in een rechte lijn over de vijver, of men houdt rechts aan.

Hole 4 88 meter

Een echte waterhole. Indien men niet goed staat opgelijnd is een fout zeer snel gemaakt.

Hole 5 163 meter

Heeft aan de gehele linkerkant een bospartij. Het is de enige green zonder bunkers, maar een par op deze hole zal voor velen aanvoelen als een birdie.

Hole 6 100 meter

Heeft een lange smalle green die aan de rechterkant beschermd wordt door 3 bunkers. Aan de linkerkant ligt een grasbunker op u te wachten.

Hole 7 135 meter

Heeft invloed van de wind vanaf links, maar vaak staat deze ook precies op kop.
Omdat de green van rechtsvoor naar linksachter afloopt is het een green die niet zomaar geraakt kan worden.

Hole 8 107 meter

Heeft een zeer brede maar niet zo’n diepe green. De juist clubkeuze is op deze hole erg belangrijk.

Hole 9 168 meter

Is Europese Tour waardig. Indien hier een par gespeeld wordt doet men het meer dan goed. Met aan de linkerkant een grote bunker en aan de rechterkant een grasbunker is het moeilijk om de green te bereiken. En dan hebben we het nog niet gehad over de grote vijver aan de linkerkant.

© Copyright golfpark De Bonte Bij | Kwaaijongens, rebels in oplossingen